Overname BSG Contact door Soleo Contact Centers

Soleo Contact Centers (Soleo) kondigt maandag 26 maart 2018 de overname van BSG Contact (BSG) aan. Begin maart vierde Soleo met haar medewerkers het 10-jarig jubileum, waar oprichter en directeur Alco Bosch zijn ambitie om een full service Customer Contact Center te worden, toelichtte. Om invulling te geven aan deze ambitie zijn onlangs Jac Vermeer en Arjan Toor toegetreden tot de directie van Soleo.

‘We zijn erg trots op deze overname en de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Een mooie start voor Soleo als groep ’, aldus Bosch. Jac Vermeer licht toe; ‘Dit is de eerste stap in onze groeistrategie. Met BSG Contact bereiken we dekking in de Benelux. Hierna verwachten we ons portfolio verder uit te breiden, maar daarover later meer. We zijn blij dat we met het landenmanagement en de medewerkers van BSG verder kunnen werken aan bredere en betrouwbare dienstverlening voor al onze klanten’.

Over Soleo Contact Centers: Soleo is gevestigd in Deventer met 150 seats en verzorgt 24/7 telefonie-, email-, chat-, webcare-, backoffice- en interim-diensten voor haar opdrachtgevers. De activiteiten zijn onderdeel van de vier waarde programma’s die Soleo voert: Service Management, Loyaliteit, Sales & Marketing en Debiteurenbeheer. Alles met het doel om haar relaties zo goed en zorgvuldig mogelijk te ondersteunen in hun strategie en doelstellingen met betrekking tot het realiseren van excellente klantenservice, succesvolle directe verkopen en hoge klanttevredenheidscores. Voor meer informatie, zie www.soleo.nl

Over BSG Contact: opgericht in 1964 en daarmee het langst bestaande klantcontact center van Nederland, actief op het gebied van telemarketing, direct marketing en lead generatie. Met circa 600 seats en medewerkers in Nederland, België en Curaçao is BSG Contact een gerenommeerd specialist op het gebied van commercieel in- en outbound klantcontact. Zie verder www.bsgcontact.com

Voor vragen over of een toelichting op dit Persbericht kun je contact opnemen met Jac Vermeer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22413514

Overname Search&Results door BSG

BSG Contact heeft op 2 november 2017 de activiteiten van het bedrijf Search & Results overgenomen. Search & Results is het grootste Pre Sales bedrijf in Nederland en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van leadgeneratie en acquisitie.

BSG Contact Arnhem b.v. is verhuisd

BSG Contact Arnhem BV, onderdeel van BSG Contact Nederland BV, is sinds 1 augustus 2016 gevestigd aan de Jansbuitensingel 30 in Arnhem.

BSG Contact Arnhem groeide in de vestiging aan de Utrechtsestraat 38L uit haar jasje, waardoor een verhuizing niet uit kon blijven. De keuze voor de Jansbuitensingel is gemaakt vanwege de goede ligging en het totale vloeroppervlak. BSG Contact Arnhem heeft nu ruim 450 m2 tot haar beschikking. “De verhuizing symboliseert de groei en verdere professionalisering van BSG Contact Arnhem” aldus Marc-Derek Schönberger, CEO.

Bezoekadres: Jansbuitensingel 30, IV

6811 AE Arnhem

Postadres: Postbus 10056

1301 AB Almere

Telefoon: 026-7 508 508

 

BSG Contact opent januari 2016 haar nieuwe vestiging in het E commerce park op Curaçao!

 

BSG Contact zal medio januari 2016 een zevende vestiging openen. Daarmee is BSG inmiddels actief in drie landen. Het nieuwe contact center bevindt zich op het zeer moderne E-Commerce park in Willemstad ,Curaçao.  BSG Contact breidt hiermee haar activiteiten verder uit en zal naast Nederlandstalige dienstverlening voor de Nederlandse- en Belgische markt tevens diensten gaan verrichten voor lokale opdrachtgevers in de Caribbean.

 

 

BSG Contact opent nieuwe vestiging in Maastricht

Na Almere, Utrecht, Arnhem, Gent en Antwerpen speelt BSG Contact in op ontwikkelingen op de Vlaamse en Nederlandse markt door uit te breiden met een nieuwe vestiging in Maastricht.

Om aan de groeiende vraag naar kwalitatief commercieel klantcontact te kunnen voldoen start BSG Contact Maastricht eind februari haar activiteiten in de Colonel, hartje Maastricht.

Winnaars BSG Jubileumspel bekend

Almere, 13-11-2014 – De hoofdprijzen van het BSG Jubileumspel zijn feestelijk uitgereikt in Almere. Circa 600 medewerkers hebben meegedaan aan het spel ter ere van het 50 jarig bestaan, waarvan op 12 november 2014 de finale is gespeeld.

Het houdt de gemoederen binnen BSG al sinds februari 2014 bezig. Op de maandelijkse dag van de agent werden iedere keer de kanshebbers in het jubileumspel bekend gemaakt. Door middel van een aantal quizrondes konden kandidaten uit de vestigingen Almere, Utrecht en Arnhem deelnemen aan het spel en steeds een stapje verder komen.

BSG Contact genomineerd voor NCCA Innovation Award

De Stichting Nationale Contact Center Awards (NCCA) heeft de nominaties voor de beste klantcontactcases van Nederland bekend gemaakt.

BSG Contact maakt wetenschappelijk aangetoond, een duidelijk commercieel verschil !

Altijd al écht willen weten wat nu eigenlijk de beste trigger is in uw belscript, of worden dit soort belangrijke beslissingen nog op onderbuik gevoel gebaseerd?

Koud bellen neemt toe in populariteit

Steeds meer accountants, adviseurs en advocaten werven nieuwe klanten met behulp van ‘cold calling’. Dat meldt het FD vandaag, op basis van een rondgang in de markt. Oorzaken voor deze ontwikkeling zijn de economische neergang en deregulering.

Bell Sell Groep betreedt Belgische markt middels overname

BSG Contact heeft door middel van de oprichting van BSG Contact Belgium 100% van de aandelen verworven in Callworks en Connect Call. De activiteiten van het facilitair contact center te Gent worden voortgezet binnen de Bell Sell Groep.

Bell Sell publiceert Green Papers

De Bell Sell Groep heeft vorige maand twee Green Papers gepubliceerd. Deze papers zijn voor belangstellenden op te vragen bij ons directiesecretariaat.

BSG publiceert periodiek korte papers inzake de markten waarop zij actief is.